Hyeny a hyacinty

pantheoun

Cinty, cinty, cinty … vlastně tu není jiná možnost. Šel jsem tiše … nikam … věděl jsem … ostatně jako pokaždé … určité věci existují jako fakta … zprávy na papíře, protokoly, záznamy hlasu a hudby apod. Určité věci existují, protože by jisté skutečnosti potom nedávaly žádný smysl. Všechno se to nějak zamotalo.

Bum bác ratata … Obří švábi zaplavili Neapol. Závislost je zcela individální. Všudypřítomná je možnost … možnost hříchu. Odporní brouci vylézají z děr. Neostýchají se. Jsou až sedm centimetrů dlouzí. Městu se nedostává personálu, který by nepřetržitě zasahoval, aby zabránil jejich přemnožení … McDonnalds nenese žádnou zodpovědnost.

V pondělí mě při přecházení ulice málem srazila řidička, co nemohla tři vteřiny počkat, aby pak třicet čekala na světlech. Určité věci existují, protože by skutečnost jinak nedávala žádný smysl. Kdyby se mi podařilo zopakovat těch několik čar … otevřenými dvečmi se valí vlny horkého vzduchu ze zahrady. SSSyluety roztříštěné větrem. Kusé a kruté, neurčité a nesouvislé. Hlavně, hlevně, levně, vně. Popis toho šumění. Zeleň.

Tady je to místo, kde nejsi nic. Tady není jiná možnost – jazyku nazvzdory. Seděl jsem v autě a řidič před námi přejel veverku. Zrzavá veverka běžela po silnici a potom odlětěla a už se nepohla. Když jse se vracel stejnou cestou ležela na krajnici … prožití okamžiku. Poznal jsem tajemství života a jeho koloběhu. Šel jsem po ulici. Byla neděle, nikdo kolem … zvedl jsem pohlednici.

Milý Gio,

tolik jsme toho v poslední době zažili a objevili. A jak to říct? Vryl jsi se do mého života. Bylo to tak krásné … Měj se fajn a doufám, že na cestách života budeš šťastný a snad se jednou naše cesty opět setkají.

Líbá Tě Ana

Na druhé straně venkovský motiv. Pohled do krajiny. Louha vlevo, les vpravo, odděleny polní cestou a na blankytně modré obloze se klene duha. Neměl jsem nic, ani na cestu. Hodil jsem to do automatu a vyhrál …

Kalendář akcí

M T W T F S S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Nejbližší akce